Ви тут:
Суспільство Україна 

Мінфін запустив веб-сайт з інформацією про військові облігації

16 травня Міністерство фінансів України запустило новий веб-сайт з інформацією про військові облігації. 

Джерело: Мінфін

Громадяни України, представники бізнесу та іноземні інвестори можуть зробити свій внесок у пришвидшення перемоги України у цій кривавій війні країни-агресора. Купівля державних військових облігацій – це інвестиція у поразку росії, її неминучий крах та розпад.

Залучені з продажу військових облігацій кошти будуть направлені на фінансування потреб Збройних Сил України та підтримку економіки країни у воєнний час. Тим самим інвестори забезпечують українську армію найнеобхіднішим: зброєю, набоями, технікою, харчуванням та медикаментами, а також підтримують життєдіяльність економіки: роботу підприємств, виплату зарплат, пенсій, соціальних виплат.

«Сьогодні військові облігації – це не тільки інвестиційний інструмент, а й наша з вами зброя. Зброя, як на військовому, так і на фінансовому фронті. Інвестуйте у військові облігації – наближайте перемогу над окупантами», – зазначив Міністр фінансів України Сергій Марченко.

Для придбання військових облігацій звертайтеся до банків-первинних дилерів та ліцензованих брокерів. Вартість однієї облігації: 1000 грн / 1000 дол. США / 1000 євро. 

«Військові облігації – це безцінна інвестиція, яка повернеться миром, добром та відсотками. Це – інвестиція у перемогу. І країні ця підтримка теж наразі необхідна. Придбати військові облігації можна навіть онлайн. Тож, разом до перемоги», — додав Міністр оборони України Олексій Резніков.

Підтримайте Збройні Сили України та державу інвестиціями. Військові облігації – це внесок у поразку росії.

Перейти до вмісту