Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчуцький льотний коледж проводить прийом абітурієнтів на навчання

Кременчуцький льотний коледж Харківського національного університету внутрішніх справ проводить прийом абітурієнтів на навчання.

З 1 лютого триває реєстрація для проходження професійно-психологічного тестування та перевірки рівня фізичної підготовки, які будуть проходити з 1 липня.

Для успішної реєстрації необхідно надіслати на електронну адресу приймальної комісії [email protected] копію паспорта вступника та контактні номери телефонів або зателефонувати до приймальної комісії за телефонами: (05366) 3 11 18, 096 757 25 95, 066 604 68 20.

Особам з числа професійно орієнтованої молоді, які в рік вступу успішно закінчили підготовчі курси в колелжі, для вступу на основі 9 класів або 11 класів на льотно-технічні напрям і спеціальності додаються додаткові бали за результатами підсумкової атестації. Підготовчі курси у коледжі діють відповідно ліцензії, обсяг навчальних годин – 150 год, термін навчання – не менше 3-х місяців (для отримання додаткових балів). Також можна пройти підготовчі курси за скороченою програмою подготовки – 72 год. (додаткових балів не надається).

Читайте також: Житомирський військовий інститут запрошує на навчання, – Сухопутні війська ЗСУ

Перейти до вмісту