Ви тут:
Суспільство 

Компанія Ferrexpo придбала автомобіль швидкої допомоги для медиків Чернігова

Облога Чернігова внаслідок військової агресії РФ, що тривала понад місяць, завдала значної шкоди місту. Надзвичайно критично це відзначилося на діяльності закладів охорони здоров’я. За словами в.о. генерального директора комунального некомерційного підприємства “Чернігівська обласна дитяча лікарня“ Чернігівської обласної ради Миколи Люткевича, їхня лікарня також постраждала і залишилася фактично єдиним медичним закладом в області, що має 14 клінічних відділень та обслуговує  як місто Чернігів, так і область. Крім того, медики мають певні проблеми, пов’язані з пошкодженням доріг, і потребують спеціалізованих транспортних засобів підвищеної прохідності.

Джерело: пресслужба компанії

Компанія Феррекспо негайно відреагувала на потреби лікарів та придбала автомобіль швидкої допомоги (реанімобіль) FORD TRANSIT вартістю понад 2,1 млн. грн. Реанімобіль призначений для перевезення дітей старше 10 років і укомплектований усім необхідним.

“Сьогодні ми передали медикам Чернігівщини автомобіль швидкої допомоги підвищеної прохідності, який дасть змогу транспортувати пацієнтів в умовах бездоріжжя, що зараз є надзвичайно важливим, адже внаслідок військової агресії основні транспортні шляхи області пошкоджені. Керівництво Ferrexpo в Україні отримує запити з різних областей нашої країни, ми уважно вивчаємо їх і надаємо гуманітарну підтримку, особливо в частині забезпечення першочергових потреб населення та сфери охорони здоров’я”, – повідомив Юрій Химич, керівник програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні.

Компанією Ferrexpo, яка входить у ТОП-3 світових експортерів високоякісних залізорудних окатків з виробничими потужностями в Україні, створено Спеціальний Гуманітарний фонд для забезпечення потреб населення нашої країни. Наразі до різних областей України вже передана комунальна техніка, автомобілі швидкої допомоги, медичне обладнання та медикаменти, продукти харчування, генератори, одяг, взуття та багато іншого. 

Перейти до вмісту