Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Карлівська громада приєдналась до проєкту “Сади Перемоги”

Карлівська громада приєднується до всеукраїнського проєкту “Сади Перемоги”, який спрямований на ефективне використання доступних земельних ділянок і ресурсів для вирощування продуктів харчування для недопущення продовольчої кризи в Україні.

Під час обговорення проєкту з першим заступником міського голови Володимиром Слєпцовим, вирішили кожному освітньому закладу розробити заходи щодо участі у проєкті, провести відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу з учнівським та батьківським колективом. 

Як зазначив Володимир Слєпцов, головною метою проєкту є ефективне використання кожного клаптику землі, на якому можна виростити врожай. Вирощенні у домогосподарстві, на городі, прибудинковій чи дачній ділянці харчові продукти допоможуть задовольнити як власні потреби, так і можуть бути спрямовані на забезпечення Збройних Сил чи допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Нагадаємо, у Полтаві виконком затвердив Програму підтримки самозабезпечення Полтавської громади харчовими продуктами “Сади Перемоги” на 2022-2024 роки.

Перейти до вмісту