Ви тут:
Освіта субсидії Суспільство Україна 

Vodafone надає безкоштовний доступ до сервісів і застосунків для навчання і роботи онлайн

За ініціативи МОН Vodafone розширює можливості для продовження освітнього процесу під час воєнних дій. Не тарифікуються сервіси для відеоконференцій MS Teams, Zoom, Skype, Hangouts, Google Meet  та месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, Google Classroom, які надаються користувачам тарифних пакетів Vodafone на базі послуги Online PASS.

Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки України. 

“У зв‘язку із жорстоким воєнним вторгненням росії в Україну, для продовження навчання школярів, командою МОН спільно з Google створено Всеукраїнський розклад, функціонує Всеукраїнська школа онлайн, українські телеканали транслюють уроки для 5-11 класів у межах проєкту “Навчання без меж“. Вдячний відповідальному українському бізнесу, мобільним операторам, які активно доєднуються до ініціатив МОН щодо забезпечення навчання, а також роботи освітян – це надважливий крок для підтримки сфери освіти”, – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. 

Повний перелік сервісів:

-Меседжинг (текстові та графічні повідомлення) в Viber, Telegram, WhatsApp, Hangouts, WeChat, Skype, Zoom, Google Classroom, Всеукраїнська школа онлайн;

-Аудіо- та відеодзвінки в Zoom, Viber, WhatsApp, Skype, Skype for business, Hangouts, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime.

Читайте також: “Київстар” скасовує тарифікацію інтернету в додатках для навчання та роботи онлайн, – МОН 

Послуга Online PASS включена у тарифи:

-SuperNet Start

-SuperNet Pro

-SuperNet Unlim

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +380501103130, або електронною поштою [email protected].

Перейти до вмісту