Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Вчора ввечері у центрі Полтави пограбували 54-річного чоловіка

У Полтаві невідомий чоловік пограбував 54-річного місцевого жителя. Поліція менше ніж за годину затримала грабіжника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Джерело: поліція Полтавщини

До Полтавського районного управління поліції 19-го квітня, близько 20:20, надійшло повідомлення від перехожого, що біля одного із магазинів по вулиці Європейській він виявив чоловіка, якого пограбував невідомий.

В чоловіка грабіжник забрав золотий ланцюг з хрестиком та перстень.

«Під час проведення оперативно-розшукових дій наряд патрульної поліції менше ніж за годину встановив та передав причетного до злочину місцевого чоловіка слідчо-оперативній групі Полтавського райуправління поліції. Під час поверхневого огляду у правопорушника вилучили ювелірні вироби, що належать потерпілому. Фігуранта, 1980 року народження, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», – повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

За даним фактом слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

У разі доведення судом вини затриманому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

 

Перейти до вмісту