Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В Олександрії загинув випускник льотного коледжу на Полтавщині Микола Воложський

Від ракетного удару російськими військами по аеродрому міста Олександрії Кіровоградської області 15 квітня загинув уродженець міста Світловодська Олександрійського району, авіаційний технік групи регламенту та ремонту (на вертольотах та авіаційних двигунах), головний сержант Микола Воложський. Микола Віталійович народився 3 вересня 1996 року у місті Світловодську.

Джерело: видання “Світловодськ”

Навчався у загальноосвітній школі №5. Любив техніку і небо, тому після закінчення 9-го класу вступив у Кременчуцький льотний коледж Національного авіаційного університету за спеціальністю “Обслуговування повітряних суден та авіаційних двигунів”.

Після закінчення закладу обрав професію військового, ставши до лав Національної гвардії України, а паралельно вступив до Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, адже мав ціль стати офіцером.

Широкомасштабне вторгнення Росії в Україну застало його у військовій частині в Олександрії, де він проходив службу і де загинув при виконанні службового обов’язку.

Перейти до вмісту