Ви тут:
Спорт Суспільство 

Усик не міг висловлювати свою позицію щодо Криму через погрози, – дружина

Катерина Усик, дружина боксера Олександра Усика, пояснила, чому після анексії Криму росією спортсмен довгий час чітко не висловлював своєї позиції.

Про це повідомляє sport.ua.

«Я їздила постійно з українським прапором на машині, і мені її обіцяли підірвати. До мене підійшов знайомий і каже: «Катя, мені передали, якщо ти не знімеш прапор України — машину підірвуть». Але, звичайно, ніхто нічого не зробив.

Коли Сашка проплачені журналісти постійно запитували: «Чий Крим?», паралельно йшли погрози нашій родині. Всі знали, де я живу, а вони були здатні на все, що завгодно. Саня просто не міг висловити свою позицію. Дійшло до того, що погрожували прийти додому, знайти щось заборонене в росії та віддати мене до СІЗО, а дітей до дитбудинку. Ви ж розумієте, що якби вони хотіли щось знайти, то знайшли! Ось вам і відповідь, чому Сашко нічого не міг сказати.

А зараз вони погрожують, що заберуть мій дім. Нехай забирають! Все одно рано чи пізно Крим повернеться до складу України. І кримчани це знають.

Коли я їздила в Україну, кримські прикордонники дивилися мій паспорт і говорили, сміючись: «Ви дружина боксера, він, напевно, б’є». Уявляєте, яке у них перекручене поняття реальності? Вони думають, що бити дружину — це окей. Які ми нафіг брати? Ми зовсім різні», – розповіла жінка.

Перейти до вмісту