Ви тут:
Суспільство Україна 

Укрзалізниця призначила додатковий рейс Інтерсіті+ з Харкова на 14 квітня

Укрзалізниця призначає і відкриває продажі на додатковий рейс з Харкова на 14 квітня: 17:00 – Інтерсіті+ №755 Харків – Львів.

Джерело: УЗ

Рейс №723 у сполученні Харків – Київ відправленням о 13:05 скасовано, проте пасажири з квитками на цей поїзд можуть скористатися замість нього рейсом №755. Крім того, Укрзалізниця відкриває продаж квитків на поїзд №120 Запоріжжя – Львів, який раніше був евакуаційним.

Завдяки цьому пасажири з Кривого Рога зможуть купувати квитки та гарантовано бронювати собі місце до Львова. Взамін буде призначений інший евакуаційний – безкоштовний! – поїзд до Львова: він відправиться із Запоріжжя 14 квітня об 11:30.

Аналізуючи пасажиропотік з Донбасу, Укрзалізниця тимчасово скасовує курсування поїзда №142/141 Львів – Лозова з 20 квітня зі Львова, та з 21 – з Лозової. Поїзд може бути допризначено у разі збільшення евакуаційного потоку.

Наразі залізничне сполучення зі станцій Слов‘янськ та Лозова в напрямку Львова, Ужгорода та Хмельницького забезпечується мінімум 3 евакуаційними поїздами щоденно

Перейти до вмісту