Ви тут:
Суспільство Україна 

Українські військові підірвали залізничний міст, яким орки возили боєприпаси з анексованого Криму до окупованого Мелітополя

Вчора Сили спеціальних операцій знищили важливий інфраструктурний об’єкт в тилу ворога і сповільнили забезпечення ворожих підрозділів з кримського напрямку.

Джерело: Запорізька ОВА

“Українські військовослужбовці підірвали залізничний міст, який був для росіян важливим логістичним об’єкт на шляху з анексованого Криму до окупованого Мелітополя. Саме тут ворог регулярно перевозив залізницею техніку та боєприпаси, що допомагало нарощувати ворожі сили в напрямку Поліг, Токмака та Маріуполя. Завдяки нашим спецпризначенцям відремонтувати міст буде для військ рф дуже непростим завданням”, – повідомили в ОВА.

Також в ОВА зазначили, що прокуратура розпочала кримінальне провадження щодо факту вчорашнього авіаудару по Запоріжжю. Військовослужбовці збройних сил рф застосували ракету класу Х-55 «повітря-земля» по приватному сектору міста. Внаслідок ворожої атаки зруйновані житлові будинки. За попередніми даними, 5 людей травмовано, серед них 11-річний хлопчик.

Ще одне провадження відкрито за фактом викрадення окупантами зерна з території Запорізької області. За даними слідства, 26 квітня 2022 року озброєні російські військові, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, пограбували філію одного з сільгосптовариств у місті Кам’янка-Дніпровська. Викрадені з підприємства 61 тонна пшениці та інше майно окупанти вивезли на вантажному транспорті, що також перебував у розпорядженні філії.

Перейти до вмісту