Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

У середу на Полтавщині прогнозують дощову та прохолодну погоду

У середу, 13 квітня, у південній частині України та в східних областях пройдуть дощі, місцями ( особливо в Приазов’ї) сильні дощі. Вдень у середу періодичні дощі (невеликі) передбачаються у північних та центральних областях (на Полтавщині, Дніпропетровщині – до помірних).

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря в Україні буде завтра неоднорідною. У Чернігівській, Полтавській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Миколаївській, Херсонській областях та в Криму переважатиме холодна погода, +4+9 градусів. На Одещині +9+12 градусів.

Середа в Україні очікується вітряною. Практично повсюди, окрім західних областей, пориви північного чи північно-західного вітру досягатимуть 15-22 метрів за секунду. В Приазов’ї вітер завтра буде також сильним, переважно західного напрямку.

За інформацією Укргідрометцентру, у Полтаві та області 13 квітня – дощитиме. Найближчої ночі температура повітря становитиме +2+4 градуси, вдень – до +6+8 градусів. Вітер – північно-західний, 7-12 м/с.

Також Наталка Діденко додала, що 14, 15, 16 квітня трохи потепліє. Проте 16 квітня у західних областях, а 17 квітня у більшості областей знову очікується похолодання, до +4+8 градусів, лише в східних областях України та на південному сході втримається тепла погода.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту