Ви тут:
Культура Суспільство Україна 

У рамках телемарафону “Єдині новини” відбудеться показ благодійного концерту “Океан Ельзи”, знятого на станції метро

У неділю, 24 квітня на провідних українських телеканалах країни, на яких транслюється марафон “Єдині новини”, відбудеться трансляція благодійного концерту гурту “Океан Ельзи” під назвою “І все буде добре”, знятого на станції метро “Золоті ворота”.

До, під час та після телевізійної трансляції на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду “Твоя опора”. Зібрані кошти відправлять для допомоги наймолодшим українцям — дітям, які постраждали від жорстокої війни рф, йдеться на фейсбук-сторінці 1+1 media. 

“Це дуже важлива подія для нас, бо до, під час та після телетрансляції на спеціальному сайті (лінк трохи згодом) відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду “Твоя опора” для закупівлі медикаментів, медичного обладнання в лікарні, де надають допомогу пораненим внаслідок російського вторгнення дітям, а також тим діткам, які потребують постійного лікування, але змушені були евакуйовуватись зі своїх міст в інші регіони країни; також допомога буде надана для вирішення гуманітарних потреб дітей з дитячих будинків, шкіл-інтернатів та дітей, що вимушено стали тимчасовими переселенцями через війну”, – йдеться на фейсбук-сторінці “Океан Ельзи”. 

Крім того, абоненти Київстар, Vodafone та lifecell зможуть підтримати збір коштів через СМС. Для цього потрібно надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000 і з мобільного рахунку буде відправлено 20 грн.

В Україні благодійний концерт транслюватимуть усі телеканали, що мовлять марафон “Єдині новини”. Серед них 1+1, ICTV, UA:ПЕРШИЙ, Україна, Інтер, Рада, Україна 24, а також Телеканал ТЕТ, 2+2 Телеканал, UA:КУЛЬТУРА і всі регіональні канали Суспільного мовника, Індиго, Новий та М1.

Серед трансляторів також платформи онлайн-телебачення, зокрема й Київстар ТБ.

Глядачі з усього світу також можуть доєднатися до перегляду в Digital.

Перейти до вмісту