Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві переселенцям безкоштовно роздають продуктові набори, – начальник ОВА

Полтавська обласна військова адміністрація розпочала безкоштовно роздавати продуктові набори для переселенців у Полтаві.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

“Працюють три центри видачі в кожному районі міста. Робота налагоджена, все видають швидко – перевірив особисто. Наборів вистачить усім, хоч ви перший у черзі, хоч останній.”, – зазначив Дмитро Лунін.

В одному продовольчому пакунку – борошно, цукор, консерви, згущене молоко, олія, кава й печиво. 

Отримати продуктовий набір можна в трьох центрах видачі в Полтаві. Час роботи: у будні з 9:00 до 17:00.

Якщо людина реєструвалася як ВПО в управлінні соціального захисту населення Київської районної у м. Полтаві ради (вул. Ст. Халтуріна, 13), то вона отримує продуктовий набір за цією адресою:

– Київський район Полтави, Обласний центр естетичного виховання учнівської молоді, вул. Соборності, 67.

Якщо людина реєструвалася як ВПО в управлінні соціального захисту населення Шевченківської районної у м. Полтаві ради (вул. Івана Мазепи, 30), то вона отримує продуктовий набір за цією адресою:

– Шевченківський район Полтави, Полтавський коледж нафти і газу, вул. Грушевського, 2а.

Якщо людина реєструвалася як ВПО в управлінні соціального захисту населення Подільської районної у м. Полтаві ради (вул. Анатолія Кукоби, 39), то вона отримує продуктовий набір за цією адресою:

– Подільський район Полтави, Фаховий коледж транспортного будівництва, вул. Слави, 4/2.

Які документи необхідно мати переселенцю:

із собою потрібно мати документ, що посвідчує особу, й довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи. Одна людина – батько, мати і так далі – можуть отримати продуктові набори на всю родину. Для цього необхідно мати довідки взяття на облік ВПО для кожного члена сім’ї.

Фото: telegram Дмитра Луніна

Перейти до вмісту