Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

У п’ятницю на Полтавщині хмарно з проясненнями, до +15 градусів

У п’ятницю вдень температура повітря становитиме в більшості областей +12+18 градусів, на південному сході та в Криму +15+21 градус. Зокрема, у Полтавській області очікується +13+15 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Найближчої ночі, тобто, у ніч на п’ятницю, у західних та північних областях України ймовірні заморозки. Загалом, нічна температура повітря очікується на Заході та Півночі 0-4 градуси тепла (плюс заморозки!), на решті території +4+9 градусів, у південній частині +7+12 градусів. Вдень температура повітря становитиме в більшості областей +12+18 градусів, на південному сході та в Криму +15+21 градус. Дощі, періодичні, пройдуть 29-го квітня у західних, північних областях України. У другій половині дня п’ятниці – ще в центральних областях та в південній частині. Дощі не матимуть затяжного характеру (хіба в західній частині) – чергуватимуться із проясненнями”, – зазначила Наталка Діденко.

За інформацією Укргідрометцентру, у Полтавській області 29 квітня – хмарно з проясненнями. Найближчої ночі температура повітря становитиме +6+8 градусів, вдень – до +13+5 градусів. Вітер – східний, 3-8 м/с.

За словами Наталки Діденко, найближчими днями волога, з дощами, погода домінуватиме у західних та північних областях, на решті території України – Південь, Схід, Центр – буде сухо. 

Фото: pexels

Перейти до вмісту