Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У лікарнях Кременчука перебувають 33 поранені людини

Упродовж минулої доби із заявами про надання тимчасового житла у Кременчуці звернулися 94 особи, всіх було розселено. Всього з початку війни до Центру тимчасового розміщення Кременчука звернулася 11301 особа.

Джерело: міський голова Кременчука Віталій Малецький

Станом на ранок 3 квітня на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб за місцем проживання у Кременчуці перебувають 3964 особи з територій, де відбуваються бойові дії.

До Кременчука за весь час війни прибуло 32 вантажі гуманітарної допомоги загальною вагою 194,2 тонни. Уся допомога обліковується, сортується і передається тим, хто її потребує.

За минулу добу було видано 280 продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам та мешканцям міста. Всього видано 2795 продуктових наборів. З питань отримання допомоги звертайтеся на гарячу лінію «Гуманітарний Кременчук» (телефон 0 800 33 22 21).

Минулої доби 6 цивільних осіб, які постраждали від війни, прибули на лікування в заклади охорони здоров’я міста. Всього 33 такі особи перебувають на лікуванні у медзакладах Кременчука.

Нагадаємо, вранці 2 квітня ворог завдав удар по Кременчуцькому НПЗ. Наслідком стала зупинка підприємства. На місці працюють підрозділи ДСНС. Кілька людей отримали опіки.

Перейти до вмісту