Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці пляжі готуватимуть до купального сезону, – міськрада

У Кременчуці 16 традиційних місць відпочинку жителів біля водних об’єктів міста, з них,  2 обліковані пляжі, 3 облаштовані  місця для відпочинку біля води, а також 11 місць стихійного масового відпочинку біля води.

Джерело: Кременчуцька міська рада

“На території міських пляжів, пляжів дитячих та спортивно-оздоровчих таборів  та місць масового відпочинку людей на водних об’єктах Кременчуцької міської територіальної громади мають бути  проведені заходи з обстеження та очищення акваторій дна. Впродовж купального сезону  відповідними службами має забезпечуватися дотримання санітарного стану та підтримання належного порядку.    

На період купального сезону комунальному підприємству «Кременчук АКВА-СЕРВІС» дано доручення  укомплектувати штат матросами – рятувальниками, провести їх підготовку та забезпечити роботу сезонних рятувальних постів відповідно до переліку місць масового відпочинку людей на водних об’єктах Кременчуцької міської територіальної громади. Працюватимуть рятувальні пости в  облікованих і облаштованих місцях масового відпочинку.

Кременчуцькому міськрайонному відокремленому підрозділу лабораторних досліджень ДУ «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України» рекомендовано до початку купального сезону провести лабораторні дослідження води в водоймах у місцях масового відпочинку людей, а в подальшому – проводити такі дослідження щотижнево”, – йдеться у повідомленні міськради.

Перейти до вмісту