Ви тут:
Відео Освіта Суспільство Україна 

Школярам, які виїхали за кордон, потрібно мати довідку про вивчення предметів, для оформлення в Україні атестату, – Шкарлет

Чимало школярів разом з батькам вимушено залишили Україну через активні бойові дії. Тому для завершення навчального року учням, які навчаються у школах за кордоном, потрібно мати довідку про вивчення предметів. 

Потім цю довідку потрібно надати українській школі для формування атестату.

Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет в ефірі телемарафону “Єдині новини”. 

“Діти, які навчаються у школах інших країн і не мають можливості дистанційно відвідувати уроки Всеукраїнської школи онлайн або Національного онлайн розкладу, або інших закладів, де навчання відбувається за українськими програмами, можуть взяти довідку про вивчення предметів іноземної країни. І надати цю довідку українській школі. Тим самим, ці оцінки будуть зараховані для формування атестату.  В Україні є наш, український інструмент для реалізації права на отримання повної загальної середньої освіти, у тому числі, з видачею свідоцтва державного зразка – Міжнародна українська школа, яка активно впроваджується на території країн Європейського Союзу”, – повідомив під час марафону Сергій Шкарлет.

 

Перейти до вмісту