Ви тут:
Суспільство Україна 

Рятувальники і лікарі не можуть дістатися до деяких районів Попасної і Рубіжного, – начальник Луганської ОВА

До деяких районів Попасної та Рубіжного не можуть дістатися ані рятувальники, ані лікарі швидкої. Обстріли дуже щільні, тривають вуличні бої. 

Про це повідомив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Також наголосив, що у Сєвєродонецьку один з будинків запалав вчетверте і вп’яте, а в Рубіжному загиблих ховають у дворах.

“Це той самий будинок, в який росіяни влучали тричі за тиждень – звичайна панельна п’ятиповерхівка, де вже майже ніхто не залишився, бо більша частина квартир стала непридатною для життя, а в під’їздах відсутні прольоти, подекуди немає верхніх поверхів. Але ж російській армії все одно, куди стріляти. Треба використати снаряди. А якщо по військовим ЗСУ не влучити – бий по мирному населенню. Так от, полум’я охопило цей будинок вчетверте та вп’яте. Спочатку палали три квартири на третьому поверсі, згодом – одна на п’ятому”, – розповів Сергій Гайдай.

Читайте також: Над Дніпропетровщиною ППО збила дві ворожі ракети, – начальник ОВА

Начальник ОВА додав, що вчора поблизу Новотошківського, Нижнього, Попасної та Рубіжного росіяни спробували піти на штурм. Але вимушені були відійти на зайняті позиції. Загалом на Луганщині та Донеччині відбито сім атак ворога. Українські захисники знищили сім танків, вісім одиниць броньованої техніки та три артилерійські системи противника.

Фото: Telegram-канал Сергія Гайдая

Перейти до вмісту