Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Писанки, ляльки-мотанки та паперові янголи: у Лубенській громаді провели майстер-класи

У Лубенській громаді провели низку майстер-класів з виготовлення писанок, ляльок-мотанок та аплікацій у техніці оригамі.

Про це повідомили у Лубенській міській раді.

Так, у філії Новаківського сільського будинку культури відбувся майстер клас з виготовлення писанок. Його учасники за допомогою символів: цяток, кольорів, орнаменту вміщували послання із побажаннями для себе, рідних та України.

У Михнівцях вшанували пам’ять невинно убієнних під час тихої акції “Янголи Пам’яті”. Кожен з присутніх виготовляв власноруч паперових янголів, які потім розмістили на гілочках молодих яблунь.

У Засуллі діти малювали малюнки на передову для наших захисників, у філії Мгарського сільського клубу дітлахи виготовляли аплікацію “Вербова гілочка”, а у філії В.Булатецькомк сільський будинок культури у техніці оригамі – сердечка любові та тепла. У філії Вільшанського сільського будинку культури готували імбирне печиво.

У Вовчицькому музеї імені І.І. Саєнка відбувся майстер-клас з виготовлення мотанки-оберегу “Подорожниці” за участі майстрині з села Ждани Лубенського району Валентини Боділ. 

Фото: Лубенська міська рада

Перейти до вмісту