Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

ПриватБанк профінансував посівну вже на два мільярда гривень

На 6 квітня обсяги фінансування ПриватБанком посівних робіт українським фермерам та агропідприємствам перевищив 2 млрд грн.

Про це повідомив керівник дирекції обслуговування бізнес клієнтів ПриватБанка Євген Заіграєв. За програмою пільгового кредитування агросектору кредити отримали більше ніж 770 фермерів.

“Сьогодні банк та наші співробітники працюють без вихідних, щоб встигнути вчасно фінансувати посівну кампанію аграрієв. Зараз ми видаємо новий агрокредит кожні 3 хвилини, тому що фермерам підтримка потрібна саме сьогодні”, – відзначив Євген Заіграєв. 

Нагадаємо, ухвалене Урядом рішення щодо збільшення обсягів надання у 2022 році ПриватБанку та банкам-кредиторам державних гарантій на портфельній основі дозволяє ПриватБанку надати агросектору пільгових кредитів під держгарантії більше ніж на 9 млрд грн. 

Заявку на пільгове кредитування агровиробників можна подати онлайн на сторінці pb.ua/agro. За умовами програми, кредитування доступне на строк 6 місяців з компенсацією від держави до 0% річних річних у сумі до 60 млн грн для агровиробників з “банком землі” в обробітку від 100 га, які знаходяться в регіонах України, де наразі не ведуться бойові дії.

Перейти до вмісту