Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Понад 37 тисяч індивідуальних продуктових наборів отримали переселенці, які проживають на Полтавщині

Обласна військова адміністрація продовжує видачу індивідуальних продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб, які нині проживають у регіоні. Центри видачі працюють у п’яти містах.

Джерело: Полтавська ОВА

«Більше ніж 37 тисяч продуктових наборів видала обласна адміністрація для переселенців, які живуть у великих містах Полтавщини. З 28 квітня центри видачі гуманітарної допомоги від ОВА запрацювали в Кременчуці та Горішніх Плавнях, раніше розпочали роботу центри в Полтаві, Миргороді та Лубнах. Скоро продуктові пакунки почнемо направляти й в інші громади», – розповів начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Додав, що наразі Офіс Президента й Кабінет Міністрів України погодили видачу в області 140 тисяч таких наборів. Кожен переселенець, який зареєструвався на Полтавщині як внутрішньо переміщена особа, може отримати продуктовий пакунок.

Нині в Полтаві індивідуальні проднабори одержали 23 285 людей, у Кременчуці – 5957, Горішніх Плавнях – 2712, Лубнах – 2400, Миргороді – 2870.

Адреси центрів:

  • Горішні Плавні, вул. Строни, 21 (Гірничо-будівельне училище);
  • Кременчук, вул. Червона Гірка, 41 (медичний коледж); вул. Республіканська, 85 (Регіональний центр профтехосвіти №1, відділення №2);
  • Лубни, вул. Академіка Бекетова, 19 (приміщення РДА);
  • Миргород, вул. Гоголя, 120 (приміщення РДА);
  • Полтава, вул. Соборності, 67 (Обласний центр естетичного виховання учнівської молоді); вул. Грушевського, 2а (Полтавський коледж нафти і газу); вул. Слави, 4/2 (Фаховий коледж транспортного будівництва).

Час роботи всіх центрів: у будні з 9:00 до 17:00.

Хто може отримати індивідуальний продуктовий набір: його видаватимуть переселенцям, які офіційно зареєструвалися як ВПО в управліннях соцзахисту. Один набір – для однієї людини.

Які документи потрібні: документ, що посвідчує особу; довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Отримати для сімʼї. Одна людина – батько, мати і так далі – можуть отримати продуктові набори на всю родину. Для цього необхідно мати довідки про взяття на облік ВПО для кожного члена сім’ї.

Перейти до вмісту