Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

“Полтававодоканал” продовжує проводити повірки лічильників: що потрібно для оформлення заявки

“Полтававодоканал” в повному обсязі проводить роботи з повірки лічильників води, які  встановлені в помешканні споживачів. 

Для оформлення заявки на проведення комплексу робіт (розпломбування, демонтаж, повірка лічильників, монтаж, пломбування) необхідно надати дані власника помешкання, адресу та контактні телефони, повідомили на фейсбук-сторінці підприємства. 

Це можна зробити особисто за адресою: м. Полтава, вул. Спаська, 9 (служба обліку та реалізації) або за телефонами контакт-центру (0532) 61-28-21, (050) 403-03-75, (067) 549-92-67. 

Також у “Полтававодоканал” повідомили, що показники лічильників води, термін яких закінчився під час воєнного стану, до розрахунків не братимуть. 

“Через запровадження на території України воєнного стану показники квартирних засобів обліку води, термін яких закінчився з 24 лютого 2022 року або закінчиться протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, КП ПОР “Полтававодоканал” до розрахунків братиме. Тобто, нарахування за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у цей час для лічильників, що підлягають повірці у період воєнного стану, відбуватимуться за їхніми показниками. А для лічильників, що перебувають на стадії повірки (розпломбовані, демонтовані) – за середньомісячними обсягами споживання (за останні три місяці)”, – повідомляють у підприємстві. 

Перейти до вмісту