Ви тут:
Надзвичайні ситуації Суспільство Україна 

Обстріли на Луганщині: з пожеж вдалося врятувати 21 людину, одна – загинула

Надзвичайники врятували 21 людину, газовики полагодили одну з ділянок, підрозділи ПВО збили один вертоліт та два безпілотних літальних апарата ворога.

Про це повідомив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Ворог завдав удари по Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Кремінній, Новодружеську. Одна людина загинула. Мають пошкодження десять домівок.

“Пожеж в житловому фонді та на об’єктах інфраструктури стільки, що рятувальники ледве встигають. Головний акцент – витягти людей і локалізувати полум’я. Вчора на Луганщині працювали 15 бригад ДСНС – півсотні діб без вихідних та майже без сну. Але 21 врятована людина за вівторок цього варта”, – зазначив Сергій Гайдай.

За словами начальника ОВА, продовжуються відновлювальні роботи, наскільки це можливо. Зокрема, аварійна бригада Лисичанського МРУЕГГ повернула газопостачання у частину міста. 

“Втім, за останні два дні росіяни пошкодили дуже багато. 24 тисячі сімей водночас лишились газу, а 50 – світла, знеструмлені декілька насосних станцій. Волонтери та поліція розвозять населенню питну воду, рятувальники – технічну”, – додав він.

Щодо ситуації на лінії фронту – на території Луганської та Донецької областей за минулу добу відбито шість атак ворога, знищено дві одиниці автомобільної техніки та три артилерійські системи противника. Підрозділи ПВО збили один вертоліт та два безпілотних літальних апарата ворога.

Фото: telegram-канал Сергія Гайдая

Перейти до вмісту