Ви тут:
Суспільство Україна 

Німецький політик Томас Гойльман подав позов на автора статті про денацифікацію України

Депутат Бундестагу Томас Гайльман звернувся з позовом до суду на Тімофєя Сєргєйцева, автора статті про денацифікацію України, що була опублікована на російському державному ресурсі «РИА Новости»  https://bit.ly/3jjNfPP

Джерело: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення

На переконання німецького депутата, думки російського політтехнолога, викладені у цій скандальній статті, можуть порушувати положення Конвенції про запобігання геноциду та покарання за нього. У засадничих тезах статті, заперечується саме право на існування України та її народу.

Нагадаємо, що Національна рада 6 квітня звернулася листами до Європейської платформи регуляторних органів (EPRA), а також до Керівного комітету Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства (CDMSI), щоб попередити їх про плани рф щодо «денацифікації» на захоплених українських територіях https://bit.ly/3unzWV8 Ідеться саме про ідеї країни-терориста, що опубліковані в «РИА Новости» у матеріалі «Що Росія має зробити з Україною». Регулятор просить європейські країни зробити адекватні висновки і продемонструвати єдину міцну позицію всієї Європи.

Перейти до вмісту