Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині воїни тероборони постійно вдосконалюють навички з вогневої підготовки

На Полтавщині воїни тероборони продовжують вдосконалювати практичні навички з вогневої підготовки. Насамперед вони відпрацьовували вправи зі стрілецької зброї та гранатометів.

Джерело: АрміяInform

“До занять були залучені воїни тероборони, які вперше практично здійснили постріли з гранатомета РПГ-7 по умовній цілі танка. До цього присутні пройшли вивчення теоретичної частини та ознайомилися з заходами безпеки. Приємно відмітити, що майже 90 відсотків присутніх з першого пострілу вразили ціль. Один постріл — один знищений ворожий танк”, — розповів керівник занять старший лейтенант Дмитро. 

Також офіцер додав, що його підопічні закріпили практичні навички стрільби з автомата АК-74 та кулемета Дегтярьова ДПМ. Кожен із воїнів зміг потренуватися на влучність у стрільби з положення лежачи.

“З перших днів призову нас навчали, як користуватися автоматичною зброєю, зокрема неодноразово виїжджали на полігон та тренувалися у влучності з автомата чи кулемета. Також ми вивчали будову гранатомета, як його заряджати, прицілюватися, в які місця бронемашини необхідно цілитися тощо. Здобуті знання закріпили під час практичних стрільб з РПГ-7. Я ціль вразив, як і більшість моїх товаришів”, — розповів Сергій.

Окрім цього, на іншій ділянці полігону свої навички закріплювали снайперські пари, які тренувалися на влучність на різній дальності.

Перейти до вмісту