Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

“Москва” потонула, – Арестович

Крейсер “Москва” потонув у Чорному морі.

Джерело: радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович

“Де “Москва”? “Вона потонула”. Утоплення “Москви” – колосальна за значенням військова подія і найбільша поразка російського флоту з часів ВМВ. Дуже дзвінкий ляпас, тим більше символічний за назвою. Не ходили б ви, чорти, в Україну”, – написав Арестович.

Нагадаємо, українські захисники атакували двома ракетами Нептун флагман російського флоту ракетний крейсер «Москва».

Добірка найцікавіших мемів від ain.ua.

Після відповіді українських військових з острову Зміїний на прохання здатися російському військовому кораблю, Міноборони РФ 21 березня опублікувало твіт, щоб продемонструвати силу свого флоту.

Але українці не послухалися і вдарили по російському військовому кораблю «Нептунами». Після цього він загорівся і невдовзі затонув. Спецоперація ЗСУ вже отримала кодову назву.

Прості українці дуже зраділи, адже це вже третє влучання ЗСУ по морським цілям загарбника.

Щодо реакції російських підданих, там все не так однозначно. Факт загибелі судна російські ЗМІ змушені були визнати, щоправда, не назвали причин.

Знаючи тягу Кремля до героїзації провалів власної армії, українці запропонували пропагандистам готовий текст новини про крейсер «Москва», сформульований у кращих традиціях російського телебачення.

За версією іноземних колег, військовий крейсер «Москва» просто отримав підвищення до підводного човна.

«Она утонула», – Путін В.В.

«Москва» була гордістю російського флоту. Цікаво, що сконструювали судно в Миколаєві ще за часів СРСР, і повернення в Україну «з мечем» стало для крейсера фатальною помилкою. На згадку залишилось ось це відео, якому додали доволі символічне музичне супроводження (ще один цікавий збіг: «Титанік» затонув 14 квітня).

«Чорт забирай, я знав, що кліматичні зміни то погано, але як так сталося, що Москва опустилася нижче рівня моря?» — пишуть користувачі у Twitter.

А легендарна пісенька улюбленця малечі Губки Боба Квадратні Штанці тепер отримає кавер.

Перейти до вмісту