Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Лохвицька громада відправила більше 100 тон гуманітарної допомоги

З початку війни в Україні Лохвицька громада відправила більше 100 тон гуманітарної допомоги у Сумську, Чернігівську, Київську та Харківську області.

Про це повідомив міський голова Віктор Радько.

На сьогодні Лохвицька громада прийняла більше 1500 внутрішньо переміщених осіб.

“Міською радою забезпечено їхній облік, прийом документів, надаються консультації для отримання всіх необхідних державних виплат як для внутрішньо переміщених осіб, так і інших соціальних послуг. Триває безперебійний процес їхнього розселення, забезпечення речами першої потреби, одягом та ліками”, – розповів Віктор Радько.

Завдяки гуманітарним вантажам Українського Червоного Хреста постійно надається підтримка внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території населених пунктів Лохвицької громади. Щотижня організовуються гуманітарні рейси як у постраждалі від військових дій райони, так і на передову для підтримки воїнів ЗСУ.

“Щиро дякуємо всім небайдужим жителям нашої громади, організаціям, які працюють на території нашої громади та активно беруть участь в допомозі, волонтерам, які возять гуманітарні вантажі, організовують доставку всього необхідного на передові позиції, приносять гуманітарну допомогу в центри, плетуть маскувальні сітки, які готують, перуть, будують укріплення, займаються розселенням та допомогою внутрішньо переміщеним особам – всі ви своїми стараннями наближаєте нашу перемогу”, – додав Віктр Радько.

Фото з фейсбук-сторінки Віктора Радька

Перейти до вмісту