Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Кожен має розуміти, що тим хто зараз знаходиться в окопах – найважче, – Дмитро Лунін

Ситуація в області спокійна та контрольована. Обстріли йдуть по всій Україні. Від’їжджати з Полтавщини не потрібно.

Про це під час радіоефіру “Вінілосховище” з головою Полтавської обласної ради Олександром Біленьким розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

“Нам нікуди бігти. Обстріли йдуть по всій Україні. Нам треба тут працювати. Тут відновлювати економіку. Звичайно, якщо хтось відчуває внутрішню небезпеку, тоді треба брати відповідальність самим за себе і, можливо, їхати. Якщо ти себе відчуваєш тут потрібним і розумієш, що йде війна, що можуть бути обстріли, то треба працювати й працювати. Потрібно розуміти, що тим хто зараз знаходиться в окопах – найважче. І треба про це пам’ятати”, – сказав Дмитро Лунін.

Також Дмитро Лунін повідомив, що на Полтавщині всі голови громад та депутати проукраїнські.

“У Полтавській області, я вважаю, всі голови громад проукраїнські. Був, лише один депутат, який втік до росії. Ви його всі знаєте. Ця ситуація перебуває на контролі правоохоронних органів. Рішення про зраду приймається, мені здається, більш швидко, ніж кожен говорить, що він проукраїнський. Наша країна змінюється щодня. Після перемоги треба бути або депутатом рад та приймати рішення, або виходити людям, які їх обирали і починати змінювати країну”, – розповів Дмитро Лунін.

Читайте також: На Полтавщині плануємо будувати для біженців постійне житло, – Дмитро Лунін

Нагадаємо, у ніч на 2 квітня російські окупаційні війська завдали кілька ракетних ударів по Полтаві та Кременчуку. Згодом стало відомо, що ворог атакував два інфраструктурні об’єкти, випустили по них не менше чотирьох ракет. Що стосується Кременчука, то там окупанти попередньо з трьох літаків завдали ракетні удари по промисловим об’єктам. 5 квітня на півночі Полтавщини військові збили дві ворожі ракети. Уламками пошкодило лінії електропередачі.

6 квітня над Сумською областю українські військові збили ракету росіян, що летіла в напрямку Полтави. На півні Полтавщини проходили бойові дії.

Перейти до вмісту