Ви тут:
Суспільство Україна 

Команда 27-ї Української антарктичної експедиції записала відеозвернення до всієї України

Команда 27-ї Української антарктичної експедиції, яка почала зимівлю на станції “Академік Вернадський”, записала відеозвернення до всієї України.

Джерело: Національний антарктичний науковий центр

“Сьогодні для багатьох українців велике свято – Великдень. Але водночас сьогодні рівно 2 місяці від того жахливого дня, коли ворог почав віроломний наступ на нашу Україну. Вже 2 місяці триває страшна війна. Вбито тисячі українців, сотні дітей. Десятки тисяч поранених та мільйони скалічених доль. Зруйновано міста та понівечена пам’ять. Але як би ворог не намагався нас знищити, ми стоїмо, бо українці – незламні і непереможні”, – зазначили наші полярники.

Вони подякували захисникам України та всім, хто самовіддано їм допомагає в цій сміливій справі.

“Ви – наші герої! Дякуємо, що завдяки вам ми можемо і надалі працювати тут – на південному континенті – для своєї землі, проводити важливі для усього світу наукові дослідження і примножувати славу України. Ми з честю та гордістю триматимемо наш синьо-жовтий стяг над антарктичною землею”, – наголосила 27-ма УАЕ.

Зимівники також відзначили, що свято Великодня вчить нас вірити в перемогу добра над злом, а значить – в нашу Перемогу!

“Ворогу не вдасться нас зламати, бо де б ми не були, разом – ми величезна сила. Підтримуймо одне одного, підтримуймо наших захисників, що мужньо обороняють терени нашої Вітчизни. Український дух, козацька воля і велика любов до своєї землі і людей щомиті наближають нашу Перемогу”, – переконані учасники антарктичної експедиції.

Слава Україні!

Перейти до вмісту