Ви тут:
Культура Суспільство Україна 

“Історичний спротив”: в ефірі телемарафону #UAразом розповідатимуть про героїчне минуле України

В ефірі телемарафону єдиних новин #UAразом у проєкті “Історичний спротив” розповідатимуть про героїчне минуле України. Вже завтра, 8 квітня, з 9.00 до 10.00 кандидатка історичних наук Вікторія Яременко говоритиме, хто розпочав Другу світову війну і чому у путінській росії забороняють правду про це. “Історичний спротив” виходитиме в ефір щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

Про це повідомив Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

“Російські фейки працюють сторіччями ще від царської імперії і до сьогодні. Це і брехня – звідки пішла так звана “руська земля”, це і розповіді про “єдиний, братський народ”, привласнення собі нашої історії та культури. путін вторгся в Україну, щоб відібрати у нас не лише незалежність. Він прагне відібрати нашу пам’ять. Але на цьому фронті, як і на інших, ми точно переможемо агресора. Всі ці фейки ми будемо розвінчувати”, – наголосив Олександр Ткаченко.

За підтримки Українського Інституту Національної Пам’яті та Міністерства культури та інформполітики під час національного телевізійного марафону єдиних новин #UAразом розповідатимуть про героїчне минуле України.

Перейти до вмісту