Ви тут:
Суспільство Україна 

Денисенко назвав передумови обміну Медведчука

МВС України вважає, що нардепа ОПЗЖ Віктора Медведчука, який є кумом Володимиру Путіну, можна обміняти, але спершу було б добре засудити його, або хоча б отримати від нього важливу інформацію. 

Про це, як пише “Українська правда” повідомив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі українських телеканалів, “Інтерфакс-Україна

“Треба обмінювати, якщо є така можливість… але коли ми говоримо про Медведчука, мені здається, що дуже правильно було б зробити дві речі: щонайменше, щоб він дав певні свідчення, тому що він має величезний обсяг інформації про те, хто, кому, скільки і за що давав із РФ для створення “п’ятої колони”, створення руху колаборантів.

Ідеально було б, якщо це можливо, звісно, – це більше мають розуміти прокурори, – провести максимально швидко судовий процес, дати йому (Медведчуку) відповідний термін, отримати свідчення від нього і після цього обміняти. Якщо Медведчук здасть “паролі та явки”, цього буде більше ніж достатньо для того, щоб рухатися далі… І я не впевнений, що Медведчук хотів би, щоб його наразі обмінювали”, – розповів міністр МВС.

Перейти до вмісту