Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Через війну в Україні OnlyFans призупинив акаунти та платежі авторів з РФ

Популярна платформа продажу контенту для дорослих OnlyFans OnlyFans призупинив акаунти та платежі авторів з росії тимчасово призупинила облікові записи та платежі для авторів з росії.

Про це повідомляє Motherboard.

Платформа з Великобританії — до цього часу — була однією з небагатьох західних технологічних компаній, яка тримала двері відкритими для російських користувачів. Хоча OnlyFans ненадовго заблокував доступ для російських авторів у лютому, він незабаром відновив облікові записи, заявивши, що повна функціональність буде доступна, «поки у нас є способи оплати для їх підтримки». Але тепер, схоже, жорсткіші обмеження платежів змусили OnlyFans призупинити платежі та доступ до сайту творцям з рф.

Поки незрозуміло, чи збережуть користувачі OnlyFans в росії доступ до своїх акаунтів та чи зможуть далі оплачувати послуги на платформі. Ми оновимо допис, як тільки з’являться додаткові роз’яснення.

Витрачати та заробляти гроші в росії останніми тижнями стало ще важче, оскільки країни цивілізованого світу продовжують накопичувати санкції проти держави-терориста. російським авторам контенту та продавцям заборонено заробляти гроші на низці західних платформ, включно з Twitch, YouTube, Etsy, Fiverr, а також Instagram і Facebook, які належать Meta. Visa, Paypal, American Express і Mastercard призупинили операції в країні, що унеможливило для багатьох росіян отримання або відправлення іноземних платежів. Часткова заборона SWIFT в росії означає, що низка її великих банків не можуть здійснювати операції з рештою світу.

Перейти до вмісту