Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Богослужіння Великодньої ночі у храмах Полтавщини відбулися без надзвичайних подій та порушень, – Євген Рогачов

У Великодню ніч, з 23 на 24 квітня, святкові богослужіння у церквах та храмах Полтавщини відбулися без надзвичайних подій та порушень. Урочистості проведені з дотриманням вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє на всій території держави.

Джерело: Відділ комунікації поліції Полтавщини

Поліцейські Полтавщини, спільно із представниками громадських формувань та Теробороною забезпечуватимуть правопорядок поблизу культових споруд та у місцях можливого скупчення людей до завершення релігійних заходів.

«Щиро вітаю всіх із Світлим Христовим Воскресінням! Хочу подякувати громадянам та священнослужителям області за відповідальне ставлення до рекомендацій поліції щодо дотримання належного рівня безпеки в умовах воєнного стану. Вдячний особовому складу обласного Главку та територіальних підрозділів  поліції, нацгвардійцям, а також представникам громадських формувань та Тероборони, які цієї ночі забезпечили надійну охорону публічного порядку та безпеку громадян. Завдяки спільним злагодженим діям богослужіння Великодньої ночі у храмах Полтавщини відбулися без надзвичайних подій та порушень. Однак війна триває. Тож не втрачаємо пильності. Дотримуємося комендантської години. Відповідально реагуємо на сигнали повітряної тривоги. Інформуємо поліцію про підозрілих осіб, виявлені небезпечні предмети (зброю, вибухівку тощо) та любителів «руського міра». Тримаємо стрій! І разом до перемоги!», – зазначив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

 

Перейти до вмісту