Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Близько 20 тонн допомоги відправили полтавські волонтери за минулий тиждень

Волонтери “Полтавського батальйону небайдужих” лише за останній тиждень здійснили 114 відправок.

Як повідомили на фейсбук-сторінці Полтавського батальйону небайдужих, відправки здійснюються на Харківщину, Сумщину, Чернігів, Маріуполь та у межах Полтавщини.

Зокрема, у Харківську область відправили: у Краснокутськ – 2,5 т – продукти, у Нововодолазьку громаду – 2 т – продукти, с. Дублянка  – медикаменти, м. Барвінкове – 42 ящики, смт. Солоницівка – 1 т – їжа, гігієна; м. Коротичі – продукти,  Харків, ГО “Центр вуличних культур”, ГО “Притулок тварин Харків”, БО “Євро Харків” – 1 т – продукти, “МедЕвакуація” – 1,5 т – продукти. У Чугуїв надіслали 750 кг корму для тварин.

На Сумщину: у с. Ясенове – 20 ящиків – дитяче харчування, у населені пункти Новопостроєне, Лантратівка, Староіванівка – медикаменти, підгузники, у Тростянець  – 20 ящиків.

У Чернігів відправили медикаменти, ліки. 

У Маріуполь – 2 тонни продуктів та медпрепаратів.

У Полтавській області: у терцентр Машівки – продукти, у дитяче відділення психлікарні – продукти, засоби гігієни, у Нові Санжари –  15 ящиків – засоби гігієни.

Крім того, волонтери надали речову та продуктову допомогу 41 військовому підрозділу.

“Полтавський батальйон небайдужих” дякує всім керівникам напрямків та активним волонтерам за постійну включеність у роботу”, – зазначили волонтери.

Перейти до вмісту