Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Зняли з продажу алкоголь та знизили ціни: на Полтавщині Держпродспоживслужба перевіряє магазини

Зняли з продажу алкоголь та знизили ціни: на Полтавщині Держпродспоживслужба перевіряє магазини

Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облавної військової адміністрації проводить щоденний моніторинг роботи мережевої торгівлі, АЗС та аптечної мережі на предмет безперебійної роботи в умовах воєнного стану.

Джерело: Полтавська ОДА

На 3 березня мережева торгівля працює стабільно. Графіки роботи скориговано, зокрема національні торговельні мережі працюють з 8:00 до 18:00, а деякі до 17:00 («Сільпо», «Провінція»).

За повідомленням торговельних мереж, постачання продукції поступово відновлюється.

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області продовжують проводити перевірки фактів завищення цін продовольчими мережами. 2 березня перевірили 82 суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами. За результатами знято з продажу алкоголь у 3 магазинах, зменшено ціни по 4 товарах, відновлено роботу терміналу у 4 суб’єктів господарювання.

На АЗС області забезпечено безперебійну роботу з 8.00 до 17 – 18.00 години. Аптечні мережі також працюють стабільно до 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, у залежності від місця розташування Через затримки постачання лікарських засобів аптечна мережа потребує додаткового забезпечення.

Банківські установи області працюють у скоригованому режимі. Гроші завозяться до банкоматів згідно графіків інкасації. Збільшений ліміт видачі готівки. Банкомати «Приватбанку», «Полтавабанку» забезпечені готівкою у повному обсязі. Додатково забезпечують готівковими коштами магазини мережі «Сільпо» та «Аврора» в обмеженому розмірі.

Банкомати «Ощадбанку» забезпечені готівкою у повному обсязі. Проблеми з доставкою готівкових коштів до відділення північного напрямку (Гадяч). Три відділення Укргазбанку було об’єднано в одне та забезпечено готівковими коштами.

Перейти до вмісту