Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

Усі діти, які навчаються поза місцем проживання або за кордоном, отримають документи про завершення навчального року, – Шкарлет

Усі діти, які навчаються поза місцем проживання або за кордоном, отримають документи про завершення навчального року, – Шкарлет

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет пояснив деякі питання навчання і отримання документа про освіту для тих дітей, які зараз навчаються не за місцем постійного проживання, а вимушено переїхали до інших регіонів, або й зовсім навчаються а кордоном.

Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

“Усі діти, які навчаються зараз не у своїх рідних школах, а також за кордоном, отримають документ про завершення навчального року. І всі їхні оцінки будуть зараховані, де б дитина не навчалася зараз: у будь-якій іншій школі, яка здійснює очне, змішане чи дистанційне навчання або екстернат. Це може бути будь-який заклад загальної середньої освіти, у тому числі і приватні заклади освіти”, – повідомив Шкарлет.

Читайте також: У Полтавській громаді до дистанційного навчання залучили 839 дітей-переселенців

Зокрема, Атмосферна школа, Оптіма, Ліко-школа, Академія А-плюс – всі ці школи мають ліцензію та співпрацюють з Міністерством освіти і науки і органами управління освітою. Виданий ними документ про освіту є абсолютно рівноправним із документом про освіту, який видає будь-який державний або комунальний заклад загальної середньої освіти. 

Нагадаємо, у МОН невдовзі повідомлять умови завершення навчального року під час воєнного стану. 

 

Перейти до вмісту