Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Зіньківській громаді до дистанційного навчання залучили 123 дитини-переселенці

На території Зіньківської громади станом на 30 березня до дистанційного навчання залучено 123 учні із числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб. Загалом на 29 березня прийнято і розселено 1549 переселенців, з них 530 дітей різного віку.

Джерело: Зіньківська міська рада

Олена – одна з тих, хто долучилась до дистанційного навчання у 7 «б» класі на базі Зіньківського ліцею імені М.К. Зерова Зіньківської міської ради Полтавської області. Разом з мамою Юлею вона приїхала до Зінькова з Охтирки 11 березня.

«Я настільки вдячна всім вчителям за гарні пояснення, добре ставлення до діток. Всі люди доброзичливі. Дитина хвилювалась, що щось забула. Щиро дякую за таку допомогу і що надали можливість навчатися. Вже є перші успіхи, вчора з англійської мови 11, сьогодні по геометрії 12. Дитина каже, що вчителі пояснюють зрозуміло. Дякую вчителям, які в особистий свій час проводили додаткові заняття з дитиною. Дякую всьому педагогічному колективу за роботу, за відданість своїй професії і за любов до діток. Низький уклін. Всім міцного здоров’я», – розповіла мама.

“Звісно, вчителі йдуть назустріч батькам і учням. Робимо все для того, щоб кожна дитина в нашій громаді отримала якісну освіту, навіть дистанційно. Тільки у разі, коли дитина мотивована, батьки мотивовані, тоді дистанційна освіта дає результат. Продовження освітнього процесу в наші громаді стає власним фронтом і важливою місією. Адже окрім звичайних уроків, саме знаходження дітей у колі друзів та одноліток і навіть віртуальне спілкування дає їм розуміння того, що в їхньому житті залишилося місце чомусь сталому та звичному”, – зазначили у міськраді.

 

Перейти до вмісту