Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубнах проводять арт-терапію для жінок з дітьми та людей похилого віку

У Лубнах проводять арт-терапію для жінок з дітьми та людей похилого віку

Запрошують долучатися тих, хто має нагальну потребу у психологічній та емоційній підтримці, бо опинились у кризовій ситуації через війну. Цього разу у коворкінгу WайFайна, учасниці та учасники власноруч створювали оберіги.

Провела заняття психологиня Юлія Пода. Для наступних заходів вже зібрали та закупили фарби, папір та інші матеріали. Організатори очікують, що на фоні приїзду або транзиту через місто біженців, потреба у подібних заходах буде зростати. Проводячи час за рукоділлям, люди можуть обмінятися інформацією, озвучити свої потреби, отримати консультацію психолога. До підтримки осіб, які опинились у кризовій ситуації через війну долучаються інші громадські організації та волонтери. Так, частину виготовлених оберігів громадська організація «Спілка жінок – трудівниць «За майбутнє дітей України» разом з волонтерами, передала під час доставки гуманітарних наборів до уразливих груп мешканців сільських територій. Налагодили співпрацю і з Лубенським міським центром соціальних служб.

Громадська організація «Твій Світ» переорієнтувала проєкт «Разом задля гідної старості», підтримку якому надало Посольство Великої Британії в Україні та має змогу надавати психологічну, емоційну та гуманітарну підтримку людям похилого віку та особам, які опинились у кризовій ситуації через війну.

Фото – сайт Лубенської міської ради

Перейти до вмісту