Ви тут:
Суспільство Україна 

У Києві мародери обікрали склад Нової пошти на 1 млн грн

27 лютого троє спільників, маючи на меті викрадення чужого майна, дочекалися настання комендантської години та проникли через вікно на територію складського приміщення одного із поштових відділень Нової пошти у Дніпровському районі столиці.

Джерело: Генпрокуратура

Вони заволоділи майном підприємства – комп’ютерною технікою та спеціальним приладдям, а також майже 700 відправленнями громадян на загальну суму близько 1 млн гривень. Викрадене майно зловмисники зберігали у гаражі одного із спільників.

У ході проведення слідчих дій правоохоронцям вдалося затримати групу осіб. Ними виявилися двоє чоловіків та жінка, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних майнових злочинів.

Під час обшуку за місцями їх проживання та у гаражі було виявлено викрадене майно підприємства та поштові відправлення громадян.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів – тримання під вартою.

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру трьом мешканцям столиці у вчиненні крадіжки із поштового складу, групою осіб, у великих розмірах (ч. 4 ст. 185 КК України).

Перейти до вмісту