Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці затримали рецидивіста, який викрав гаманець з грошима

У Кременчуці затримали рецидивіста, який викрав гаманець з грошима

У Кременчуці поліція затримала кременчужанина за підозрою у причетності до скоєння крадіжки чужого майна. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

До Кременчуцького районного управління поліції, 12 березня, по допомогу звернувся 75-річний місцевий мешканець, який повідомив, що в одному із магазинів міста у нього викрали гаманець з грошима, повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини. 

“Під час першочергових слідчих дій поліцейські встановили чоловіка, причетного до злочину. Ним виявився 40-річний мешканець Кременчука, раніше судимий за злочини проти власності. Чоловік після скоєння крадіжки зник з місця події, однак за кілька годин його місце перебування встановили слідчі спільно з оперативниками Кременчуцького райуправління поліції. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікові  вже повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу”, – розповів заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун. 

За даним фактом слідчим підрозділом, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 4 статті 185 (Крадіжка чужого майна вчинена повторно, в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідчі дії тривають.

Перейти до вмісту