Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці чоловік викрав парфумів на кілька тисяч гривень

У Кременчуці чоловік викрав парфумів на кілька тисяч гривень

У Кременчуці поліція затримала місцевого чоловіка, який здійснив крадіжку парфумерної продукції на кілька тисяч гривень. 

Слідчі та оперативники Кременчуцького райуправління поліції 20 березня, викрили 43-річного мешканця Кременчука, який у одному із магазинів міста викрав парфумерної продукції на понад дві з поливною тисячі гривень. Фігурант, який раніше вже мав проблеми із законом, після скоєного намагався  втекти та був затриманий правоохоронцями.

“Слідчі Кременчуцького райуправління поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, під час обшуку у помешканні підозрюваного виявили парфумерні та косметичні товари, які вилучені в якості речових доказів. Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні крадіжки”, – повідомив заступник начальника ГУНП Полтавщини Сергій Рекун.

За даним фактом слідчим підрозділом Кременчуцького райуправління поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 4 статті 185 (Крадіжка чужого майна вчинена повторно, в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. У разі визнання вини судом чоловікові загрожує покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Перейти до вмісту