Ви тут:
Суспільство Україна 

Система бронювання Booking.com запровадив спеціальні тарифи для українців, які виїхали закордон

За спеціальним тарифом можна забронювати житло в Словаччині, Угорщині, Румунії, Польщі, Італії, Німеччині, Австрії, Молдові, Нідерландах та Чехії.

Одна з найбільших у світі систем Інтернет-бронювання готелів Booking.com запропонувала спеціальні тарифи для українців, які були змушені виїхати закордон, рятуючись від війни в Україні.

Про це йдеться в поштовій розсилці Booking.com.

“Ми хочемо зробити все можливе, щоб допомогти тим, хто змушений покинути Україну в зв’язку зі збройним конфліктом. Разом з нашими партнерами – об’єктами розміщення – ми підготували варіанти проживання, які можна забронювати безкоштовно або з істотною знижкою, в Словаччині, Угорщині, Румунії, Польщі, Італії, Німеччині, Австрії, Молдові, Нідерландах та Чехії”, – йдеться в повідомленні Booking.com.

Водночас уточнюється, що знижка від 50% надається лише на бронювання в об’єктах розміщення, що беруть участь в кампанії. Такі об’єкти відзначені значком “Тариф для українських біженців” в результатах пошуку і на сторінці вибору номерів. Бронювання має бути зроблене не раніше ніж за 3 дні до заїзду і мати дату заїзду починаючи з 17 березня 2022 року.

Знижка застосовується тільки до вартості номера (без урахування додаткових зборів і податків) і не підсумовується з будь-якими іншими знижками. Кількість номерів за тарифом обмежена. Безкоштовне та пільгове проживання призначається тільки для осіб, які вимушено залишили Україну. При реєстрації заїзду можуть попросити посвідчення особи.

Перейти до вмісту