Ви тут:
Суспільство Україна 

Швеція – перша країна, якій ми пропонуємо взяти участь у відбудові післявоєнної України, – Зеленський

Швеція – перша країна, якій ми пропонуємо взяти участь у відбудові післявоєнної України, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу та політиків Швеції

Він запросив шведів взяти участь у проекті відбудови України, пише Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

“Ви можете взяти шефство над містом, регіоном чи галуззю для їх відновлення. Швеція – перша країна, якій ми це пропонуємо”, – підкреслив Зеленський.

Глава держави розповів, що через постійні атаки російських окупаційних військ проти мирного населення України, санкційні пакети проти рф треба вводити щотижня.

“Такого чорного місяця Європа не знала з часів Другої світової війни. Перелік убитих сягає вже 1000. Зруйновані десятки наших міст і громад. Вчора вже вдруге російські війська поцілили у хімічне виробництво, сьогодні застосували фосфорні бомби – загинули і дорослі, і діти. Пропагандисти вже обговорюють, як російські війська окупують острів Готланд і утримуватимуть його під своїм контролем десятиліттями. Швеція ухвалила історичне рішення надати Україні зброю. Щоб мир настав швидше, санкційні пакети проти рф треба вводити щотижня. Їхня воєнна машина повинна залишитись без засобів для існування”, – підкреслив Володимир Зеленський. 

Перейти до вмісту