Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Щодня понад 50 працівників галузі фізичної культури та спорту задіяні у розвантаженні гуманітарної допомоги

Щодня понад 50 працівників галузі фізичної культури та спорту задіяні у розвантаженні гуманітарної допомоги

Зараз, у складний військовий час, кожен підтримує і захищає країну у силу власних можливостей. Управління молоді та спорту Полтавської військової адміністрації постійно долучається до спільної праці, яка наближує нашу перемогу.

Так,  для мешканців Сум та Харкова спільно з Управлінням Державної служби якості освіти у Полтавській області за проєктом “SURGe” за кошти уряду Канади закупили  гуманітарну допомогу (воду, продукти харчування) на суму 180 тисяч гривень.

Щодня більше 50 працівників галузі фізичної культури та спорту задіяні у розвантаженні гуманітарної допомоги, повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Для забезпечення потреб військової частини та підрозділів територіальної оборони Полтавської області зібрали 500 л бензину та 500 л дизельного палива, посуд, продукти харчування.

Продовжуємо збір коштів для закупівлі військової амуніції та обмундирування для військових Полтавщини.

Керівники комунальних закладів та установ, підпорядкованих Управлінню молоді та спорту Полтавської військової адміністрації, придбали понад 2 тони продуктів харчування для громадян, які постраждали від військових дій  російської армії в Охтирці, Сумах, Харкові. Передали необхідні медикаменти.

Закупили та розвезли корм для тварин, яких покинули господарі у місті Харків.

Перейти до вмісту