Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Психологи поліції Полтавщини надали допомогу близько 50 громадянам

Психологи поліції Полтавщини надали допомогу близько 50 громадянам

Telegram-канал «Психологічна підтримка» з корисними постами та базовими рекомендаціями, що під час війни допоможуть розвантажити нервову систему, діє в поліції Полтавщини упродовж двох тижнів. На сьогодні до правоохоронців за допомогою вже звернулося близько 50 громадян із різних областей України.

Джерело: поліція Полтавщини

«Telegram-канал «Психологічна підтримка» створений винятково для надання допомоги громадянам, які потребують психологічної підтримки під час війни, оскільки самостійно вони не спроможні впоратися з панікою, страхом, тривогою та іншими сильними емоціями. Саме у розв’язанні цих проблем ми і допомагаємо людям», – повідомила очільниця психологічної служби Главку обласної поліції Олена Демяник.

Головна психологиня поліції області також повідомила, що працівники служби надають не лише персональну допомогу громадянам, а й консультують педагогічних працівників як психологічно підтримати дітей під час звучання сирен, перебування в бомбосховищах тощо.

Нагадаємо, фахівці поліції створили Telegram-канал «Психологічна підтримка» з корисними постами та базовими рекомендаціями, що допоможуть розвантажити нервову систему. А також запустили чат-бот @SUPPORTPOLTAVAPSY (посилання також є на каналі) для зворотного зв’язку психолога з клієнтом.

Перейти до вмісту