Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Позачергова сесія Полтавської міської ради

Позачергова сесія Полтавської міської ради

11 березня о 15 годині розпочалася позачергова сесія Полтавської міської ради.

Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

На порядок денний винесено 30 питань:

  1. Про відкрите звернення Полтавської міської ради до Сполучених Штатів Америки, учасників Організації Північноатлантичного договору, керівництва країн Європи, до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій щодо впровадження зони А2/AD над територією України.
  2. Про затвердження місцевої цільової програми «Полтавський спротив» у 2022-2024 роках» у новій редакції.
  3. Про затвердження комплексної цільової програми «Розвиток цивільного захисту Полтавської міської територіальної громади на 2020 – 2022 роки» в новій редакції.
  4. Про затвердження місцевої комплексної цільової Програми «Боротьба зі злочинністю та профілактика правопорушень на 2022 рік».
  5. Про внесення змін до рішення тридцять сьомої сесії Полтавської міської ради сьомого скликання від 21.10.2020 «Про затвердження міської цільової «Програми з організації заходів попередження загибелі та рятування людей на водних об’єктах, розташованих на території м. Полтава на 2021-2023 роки» зі змінами.
  6. Про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови.
  7. Про внесення змін до показників бюджету Полтавської міської територіальної громади на 2021 рік.
  8. Про бюджет Полтавської міської територіальної громади на 2022 рік.
  9. Про затвердження звіту про виконання бюджету Полтавської міської територіальної громади за 2021 рік.
  10. Про внесення змін до показників бюджету Полтавської міської територіальної громади на 2022 рік.
  11. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Полтавської міської територіальної громади на 2021 рік.
  12. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Полтавської міської територіальної громади на 2022 рік.
  13. Про внесення змін до Програми розвитку міського електротранспорту Полтавської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
  14. Про затвердження Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин на території Полтавської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  15. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Полтави в особі Полтавської міської ради спеціалізованої комунальної техніки.
  16. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунальних підприємств галузі охорони здоров’я, які обслуговують населення Полтавської міської територіальної громади, на 2021 рік.
  17. Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунальних підприємств галузі охорони здоров’я, які обслуговують населення Полтавської міської територіальної громади, на 2022 рік
  18. Про затвердження цільової програми «Сучасна медична діагностика на 2022 рік».
  19. Про затвердження Програми «Профілактика, діагностика та лікування гострого інсульту на 2022 рік».
  20. Про затвердження програми «Пільгове зубопротезування окремих категорій громадян Полтавської міської територіальної громади на 2022 рік».
  21. Про затвердження рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради від 13.01.2022 № 5.
  22. Про внесення змін до рішення дев’ятої сесії Полтавської міської ради восьмого скликання від 16.11.2021 року «Про затвердження переліку посад закладів освіти Полтавської міської територіальної громади на 2021/2022 навчальний рік».
  23. Про затвердження Комплексної програми розвитку освітньої галузі Полтавської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  24. Про внесення змін до рішення п’ятнадцятої сесії Полтавської міської ради сьомого скликання від 24.05.2018 «Про створення Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Полтавської міської ради».
  25. Про затвердження ліквідаційного балансу Комунальної організації «Методичний сервісний центр з обслуговування закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної освіти Полтавської міської ради».
  26. Про затвердження Програми компенсаційних виплат за пільговий проїзд на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування окремих категорій громадян, що проживають в межах території сіл Полтавської міської територіальної громади.
  27. Про затвердження Програми надання пільг окремим категоріям громадян з оплати послуг зв’язку.
  28. Про затвердження Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Полтавської міської територіальної громади «Турбота» на 2022 рік.
  29. Про внесення змін до рішення позачергової двадцятої сесії Полтавської міської ради сьомого скликання від 21.12.2018 «Про затвердження Порядків відшкодування витрат на забезпечення пільгового проїзду у міському пасажирському транспорті – тролейбусі учнів закладів загальної середньої освіти усіх типів (комунальної та приватної форм власності) м. Полтава до місця навчання і додому та відшкодування витрат за пільгове перевезення окремих категорій громадян по Програмі соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота».
  30. Про внесення змін до цільової програми «Організації підтримки та реалізації стратегічних ініціатив і підготовки проєктів розвитку Полтавської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки».
Перейти до вмісту