Ви тут:
Відео Суспільство Україна 

Окупанти обстріляли університет “Чернігівська політехніка”, – голова Чернігівської ОВА

Окупанти обстріляли університет “Чернігівська політехніка”, – голова Чернігівської ОВА

Російські окупанти розбили ще один об’єкт у Чернігові – Національний університет “Чернігівська політехніка”.

Про це розповів у відеозверненні голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус. 

“Сьогодні записую відео біля Чернігівської політехніки. Ще один “військовий” об’єкт, який був розбитий і знищений вночі ворогом. Мені важко на це дивитись. Тому що я закінчував цей виш у 1999 році, а по-друге, я є головою наглядової ради цього закладу. Сьогодні відчуваю люту ненависть до ворога”, – зазначив Чаус. 

Протягом минулої доби 13 березня у Чернігові зареєстрували 8 пожеж (пожежа в одному з АТБ, храм на території кладовища Яцево, ще 6 у житловому секторі).

Всього з початку війни ліквідовано 213 пожеж, з них 160 загорянь через обстріли чи бомбардування. Врятовано 35 осіб, в тому числі 10 дітей.

 Піротехніки ДСНС за добу двічі залучались до розмінувань, всього з початку війни – 56. Приміром, виявлено та вилучено 4 бомби ОФАБ-500, що не розірвалась, касетні елементи з РСЗ “Ураган”, багато мін та снарядів.

Без електропостачання залишаються 226 населених пунктів області в 3 районах області (Чернігівський – 195, Ніжинський – 27, Прилуцький – 4). У результаті потрапляння російських бомб та снарядів у об’єкти інфраструктури у Чернігові частково відключено газопостачання, тепло, водопровід.

Перейти до вмісту