Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліція вилучила майже 14 тисяч літрів алкогольної продукції

На Полтавщині поліція вилучила майже 14 тисяч літрів алкогольної продукції

Майже 14 тисяч літрів алкогольної продукції вилучили правоохоронці Полтавської області з 1 березня. Саме з цієї дати запроваджена заборона на продаж алкогольних напоїв на території регіону. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини. 

“З початку дії заборони на продаж алкоголю на Полтавщині поліція вилучила майже 14 тисяч літрів спиртовмісної продукції. Наголошую, що в умовах війни продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, суворо заборонено. Поліція діятиме принципово, відповідно до умов воєнного стану, тож не порушуйте Закон та будьте відповідальними”, – повідомив начальний поліції Полтавщини Євген Рогачов. 

Заходи з посилення контролю за станом дотримання в населених пунктах Полтавщини заборони на продаж алкоголю реалізуються з 1 березня цього року.

Шановні мешканці Полтавщини!

Якщо вам відома інформація про продаж алкогольної продукції, негайно телефонуйте за номером 102. По можливості, зафіксуйте на фото чи відео особу, яка здійснила продаж забороненої продукції, та передайте інформацію до правоохоронних органів для подальшого притягнення правопорушників до юридичної відповідальності. Тримаймося разом! Слава Україні!

Перейти до вмісту