Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби контролюють ціни на продукти харчування

На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби контролюють ціни на продукти харчування

З початку війни спеціалісти Держпродспоживслужби Полтавщини кожного дня – не зважаючи на вихідні – виходять на перевірки суб’єктів господарювання області.

Джерело: Полтавська ОДА

Контролюють чи не завищують ціни у магазинах і супермаркетах, відстежують, щоб на прилавках магазинів не було алкогольних виробів, щоб покупці могли придбати товар як готівковим, так і безготівковим розрахунком.

7 березня спеціалісти Управління побували на ринках Полтави і області, промоніторили супермаркети і невеликі магазини.

Під час рейдів фіксували ціни на продукти і товари першої необхідності. Суттєвих порушень не виявили, під час перевірок роз’яснювали, яким чином суб’єкти господарювання повинні працювати в умовах воєнного стану.

Головна вимога – щоб на торговельному ринку Полтавщини реалізували товари за обгрунтованою ціною.

Нагадаємо, якщо ви зафіксували необгрунтоване зростання ціни на продукцію чи факти реалізації алкогольних виробів у магазинах, чи вам відмовляють у сплаті за товар через термінал, повідомляйте фахівців Держпродспоживслужби. На Полтавщині діє гаряча телефонна лінія, Телефони контактного центру: 0800-502-230, 066-846-47-59, 066-673-53-03, 050-692-74-31.

Також звертайтеся до Головного Управління Держпродспоживслужби Полтавщини за адресою 36000, м.Полтава, вул. Воскресенський узвіз, 7, тел./факс (0532) 60-66-47 email: [email protected]

Перейти до вмісту