Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

МОН запустило інтерактивну мапу зруйнованих і пошкоджених закладів освіти

МОН запустило інтерактивну мапу зруйнованих і пошкоджених закладів освіти

На території України за 15 днів війни постраждало більше 280 закладів освіти, деякі з них повністю зруйновані від бомбардувань і обстрілів.

Уся інформація про заклади буде оприлюднюватися на створеному сайті. Про це повідомили у Міносвіти. 

“Бойові дії в окремих регіонах продовжуються. Наше головне завдання – зберегти життя кожного громадянина України. Ворог нещадно руйнує дитячі садки, школи, профтехи, коледжі, університети. Але найжорстокіші та найболючіші втрати – сотні загублених життів від рук агресора. Окупант продовжує стверджувати, що наносить удари виключно по військових об’єктах нашої країни. Виходить, керівництво РФ боїться наших дітей і батьків, вони бояться не тільки наших сильних і відважних військових, а й освітян і науковців. Так, ми дійсно сильні, ми обов’язково переможемо та відбудуємо наші заклади освіти”, – зазначив Сергій Шкарлет.

На сайті буде зібрано всю інформацію про кількість пошкоджених і зруйнованих закладів освіти, а також втрати, завдані нашим закладам освіти внаслідок вторгнення Росії в Україну.

Карта не містить повної інформації, адже щоденно оновлюється. Наразі відсутні дані з Чернігівської, Харківської та Луганської областей.

Усіх, хто має інформацію (фото, відео), прохають надсилати її на електронну адресу [email protected]

Перейти до вмісту